Филтри

Категории с падащо меню

Избери по

Дребна канцелария

Меридиан ООД предлага широка гама от продукти в категорията кацеларски материали и дребна канцелария. При нас ще откриете над 300 артикула от дребната канцелария, които са подходящи за използване у дома и в офиса. Ние работим с марките Lared, Maped, Dinel, Mikro, Domino и много други като се стараем да осигурим качествени продукти за нашите клинети на изгодни цени и бързи доставки. В нашия онлайн магазин можете да наравите поръчка за канцеларски материли на едро и дребно.

 Ние предлагаме широка гама от антителбоди, датници, визитници, кламери, кабъри, индиго, калъфи за документи, карфици, кошчета, лупи, маркиращи клещи, мокрилници, монетници, пинчета за корк, подложки за бюро, хоризонтални поставки, вертикални поставки, ножици, лепила, стречфолиа, тампони, автоматични печати, тиксо, ластици, органайзери за бюро, перфоратори, макетни ножчета, щипки, телбоди, телчета, тискорезачки, лента за пишеща машина, канап, тампонни мастила.

Всичко необходимо за вашия офис на едно място ще откриете на meridianood.com

Подкатегории

Органайзери за бюро (25)

Работният плот е едно от места, на които прекарваме най-много време в ежедневието си. Често, обаче то се превръща в истински хаос, когато потънем в задължения и спешни задачи. При учениците неща стоят по много сходен начин. За да е продуктивен човек е нужно да бъдат подредени мислите  му, а за да се случи това трябва и средата, която го заобикаля да е подредена и хармонична. Тук на помощ идват органайзерите за бюро. Всички химикали, моливи и други пишещи средства е добре да бъдат поставени в поставка за химикали. На пазара се предлагат такива от различнен материал – метал, пластмаса, дърво в различни цветове и форми. Поставките за кламери и визитки също не са за подценяване и помогат да се намали броя на нахвърлените по работното място неща. Поставката за документи във вертикален и хоризонтален вариант е чудесен начин за подредено съхранение на документите, които лесно да откриете. Наличието на толкова много органайзери изчисква и много място, а не всеки разполага с такова, затова ние препоръчваме да подберете комбиниран органайзер, които да има място за пищеши средства, кламери, ножица, тиксо, визитки и всичко необходимо.

При нас ще откриете страхотни предложения. Пазарувайте още сега на meridianood.com 

«1»
Върни До Горе