Филтри

Категории с падащо меню

Избери по

КНИЖКИ

В нашата категория Книжки ще откриете над 150 артикула, разделени в категориите – Разговорници, Учебни помагала, Книжки за оцветяване и Книжки за четене.

При учебните помагала можете да откриете всички видове таблици, които служат за улеснение на учениците в усвояването на учебния материали. Таблици за умножение, таблици с математически формули, таблици, спомагащи изучаването на български и английски език, Периодична система на химичните елементи, географски, природни и социал-икономически карти на България и света. Атласи и контурни карти.

В раздела Разговорници ще откриете полезни четива, които ще си бъдат необходими при комуникацията ви в различни страни в чужбина или ако сте решили да започнете с изучаването на нов език.

Книжките за оцветяване са както забавни и развлекателни, така и с учебна цел. Има различни разновидности, които ще помогнат на децата ви по забавен начин да научат буквите и цифрите.

В подкатегорията Книги за четене ще откриете огромно разнообразие от детски книжки с приказки и книги, подходящи за деца в училищна възраст. Всички любими истории на малчуганите и много нови можете за закутите от meridianood.com!

Подкатегории

УЧЕБНИ ПОМАГАЛА (44)

В категорията учебни помагала ще откриете множество артикули, които са полезни за учениците както в училище, така и у дома.

Различни видове таблици с полезна информация по математика – таблица за умножение, геометрични формули и др. Таблици свързани с улесняването на изучаването на чужди езици и български език. Периодичната система на химичните елементи и таблици с полезна информация по биология за по – големите ученици. Икономически, природни и географски карти на България и света. Атласи и контурни карти, подходящи за всички класове, в които се използват.

Направете вашия избор от необходими артикули и пазарувайте сега на meridianood.com. При нас ще откриете канцеларски материали на едро и дребно, както всички необходими ученически пособия!

Разговорници (1)

Изучаването на нов език е предизвикателство за всеки човек, независимо от възрастта му. Затова е нужно да имаме добра подкрепа в това смело начинание. Разговорникът е чудесно допълнение към останалия набор от учебници и помагала, които ще ви набавят нужните знания по съответния език. Неговото предимство е, че ви предлага освен единични думи и готови словосъчетания и изречения, които се използват често в ежедневието и ще ви дадат първоначалното спокойствие, че можете да завържете най-лесните разговори, когато попаднете в чужда страна, в която се използва този език.

Разговориниците са чудесен избор и за хората, на които има предстои пътуване или екскурзия в рамките на няколко дни в чужбина. Поради факта, че имате готови фрази в него не е нужно да  учите думи или изречения предварително, за да комуникирате с местни. Просто отворете разговорника и намерете изречението, от което се нуждаете.

Сдобийте се с тези и други полезни четива и на meridianood.com!

Книжки за оцветяване (17)

Книжките за оцветяване са чудесен начин да забавлявате детето по време на лятната ваканция, през почивните дни или в свободното му време след училище или детска градина.

Освен че развиват уменията за оцветяване и прецизно попълване на строго определени пространства, те могат да бъдат и основен способ за разучаването на различни цветове, букви, животни и цифри.

Друга доказана полза от оцветяването е, че то успокоява психиката и спомага за разтоварването след ден изпълнен с емоции.

Изберете книжката, която би била най-интересна за вашето дете и го зарадвайте още сега с поръчка на нашия сайт само с няколко клика и бърза доставка!

Книжки за четене (118)

Четенето на книги е полезно за децата от съвсем ранна възраст. Запознаването на детето с необятния свят на приказките, дори от дните, в които то все още не може да чете само, играе огромна роля в изграждането на въображението на малчугана, както и в създаването на навиците за четене у големия човек.

В нашия оналайн магазин и във физическия магазин в гр. Хасково ще откриете над 100 различни книжки с любими кратки и дълги приказки от света и България, книжи за опознаване на цветовете, формите и животните, енциклопедии, гатанки и много други.

Друга полезна и забавна алтернатива за малчуганите са книжките за оцветяване, които също можете да поръчате на meridianood.com!

«1»
Върни До Горе