Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Акордеонни категории

Избери по

НачалоМатериали за Рисуване

Материали за Рисуване

Рисуването е едно от любимите занимания на децата още от ранна детска възраст. Дали, защото могат да се нацапат с боичките, без никой да ги упреква, заради това, или защото претворява своите креативни идеи върху бял лист – със сигурност знаем, че никое дете не би отказало да се занимава с цветни моливи или водни бои. Затова е важно да отбележим, че продуктите, които ние предлагаме, лесно се измиват от кожата с вода и се перат безпроблемно от дрехите в пералня.

Какво е нужно, за да нарисуваш една картина? При нас ще откриете всичко необходимо за рисуване, подходящо за деца от различни възрасти. Ние предлагаме артикули на марките Dinel, Lared, Maped и Кохинор, които марки с висококачествени артикули.

Ако детето ви посещава школа за изобразително изкуство със сигурност у дома ще имате нужда от статив и платна, за да може то да упражнява натрупаните знания и да твори по всяко време.

Палитрите и чашите за четки са друг художествен артикул, без който няма как магията на платното да се случи. Те са необходими и за домашна употреба и за училище. Разбира се четките за рисуване имат може би една от най-важните роли в изрисуването на красив пейзаж или друго изображение. При нас ще откриете комплекти с по 3 четки – плоски и кръгли, които имат точните размери, за да могат да се получат от най-тънките и прецизни лини до плътните и дебели.

Всички видове бои – водни, темперни, маслени и акрилни ще откриете при нас, както и голямо разнообразие от цветни моливи и сухи и маслени пастели на различните марки, с които работим.

Но нека не забравяме тебеширите – кой не обича да твори на асфалта пред вкъщи. Децата могат да прекарат часове залисани в пъстроцветни рисунки и игри, когато време позволява. А родителите могат да бъдат спокойни, че лесно ще могат да отмият остатъка от веселбата от дрехите на своите деца.

Разгледайте богата гама продукти, които предлагаме, напазарувайте с няколко клика и очаквайте вашата покупка с нашата бърза доставка!

Филтри
«1»