Филтри

Категории с падащо меню

Избери по

Пишещи средства

Пишещи средства – за колко вида можете да се досетите? Сигурни сме, че веднага ще се сетите за химикалите, но знаете ли колко още видове средства за писане и рисуване съществуват? Може да ги откриете и разгледате при нас!

Нашата огромна гама продукти включва – гелови химикали, графити за моливи, изографи, пера, рапидографи, ролери, туш, тънкописци, химикали в различни цветове, автоматични моливи и обикновени моливи. Всички тези артикули имат най-различни приложения в различни направления от най-обикновено писане до използването им в различни видове изображения и картини в изкуството. Те са подходящи и за най-малките художници, които могат да ги използват геловите и цветните химикали за оцветяване на книжки или за създаването на собствени шедьоври на бял лист.

Нашите пишещи средства са висококачествени, не се размазват и зацапват и притежават изключително ярки и красиви цветове, с които можете да украсите и разнообразите творенията си и да добавите блясък. Могат да бъдат използвани върху всякакъв вид хартия, без да прекъсват или да се разваля гладкоста на изписаното.

Подходящи са за използване от деца, ученици, студенти с художествени направления и професионалисти в различни области.

Поръчайте още сега лесно от нашия сайт необходимите ви химикалки, гел химикалки, моливи и много други артикули на разумни цени и с бърза и удобна доставка!

Подкатегории

Химикали (170)

Химикалите са нещо без, което трудно бихме свършили каквато и да било работа в нашето ежедневие. Като започенм от забавлението на малките деца, които обичат да пиша и рисуват върху листове и салфетки на техен собствен език, продължим с първите изписани думи и изречения в училище, всички взети изпити в универистета и завършим с  всеки подписан договор в работата.

 

Затова при нас можете да открите огромно разнообразие от над 100 вида химикали, които са с гарантирано качество, за да ви служат дълго. Ние работим с марките MIX, АЙХАО, BIC, CLARO, PENSAN, MIKRO, APK и UNIVERSAL. Всички артикули предлагат дълготрайно използване, писане без зацапване, удобен захват, и красив дизайн.

 

При нас ще откриете и комплекти с химикали, които са подходящи за подарък за близък или за самите вас!

 

Рагледайте още сега нa meridianood.com и направете вашия изибор!

«1»
Върни До Горе