Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Акордеонни категории

Вижте всички статии

3 идеи за ръчно направена есенна украса за дома

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Всеки сезон носи своето уникалано очарование и дух, които допринасят за начинът, по който се чувстваме ние хората. Есента може да бъде превърната от студен и носталгичен по лятото период в изключително уютен и красив времеви откъс от годината. Нужно е само да пречупите погледа си, за да откриете красотата и пъстротата в този иначе леко мрачен сезон. За да си помогнете сами това да се случи и да прекарате есенните месеци кофмортно, можете да си направите ръчно изработена есенна украса за дома. Ето и наши няколко лесни и бързи варианта:

1.Есенен фенер

За тази идеят ще ви бъдат необходими:

1.празен стъклен буркан

2.есенни листа

3.четка

4.ароматна свещ

5.канап

6. лепило

Съберете красиви пъстри есенни листа и ги притиснете с нещо тежко за една нощ у дома. След това изреже дръжките им и налепете листата с лепило въху външната повърхност на буркана. Изчакайте да изсъхне добре. Следващата стъпка е да завържете канапа на красива панделка за гърлото на буркана. И накрая поставете запалената ароматна свещ в буркана и се насладете на красив декоративен аксесоар, изработен лично от вас.

2. Есенен гирлянд

За не са ви нужни:

1.цветен картон(в червено, жълто и оражево)

 2. канап

3. игла

Изрежете различи форми и големини листа от цветните картони. Направете дупчици с игтлага на всяко листо, достатъчно големи за премине канапа през тях. Окачете на стената или на библиотеката. Тази идея е изключително лесна и е подходяща за осъществяване, заедно с вашите деца. Какво по-хубаво от студен есенен следобед прекаран с цялото семейство у дома.

3. Есенен венец за врата

есенна украса с есенен венец за врата

Необходими са:

1.есенни листа

2. пистолет за топъл силикон

3.серопор под формата на венец или друг предпочитана от вас форма

4. панделка за уркаса

5. канап

6.силикон

Съберете листа от различни дървета, с разнообразна форма, големина и цветове. Прикрепете листата към серопора с силикона и пистолета за силикон и оставете да изсъхне добре. Можете да добавите и други аксесоари към венеца – шишарки, жълъди и кестени. Внимавайте да не претоварите венеца с прекалено много украса. Добавете и панделката към предната част на венеца с силикона, а в задната направете от канапа закачалка, с която да окачите вашия венец за вратата ви. И готово – още от врата на вашия дом ще се изпълвате с красота и есенен уют.

 

Това са нашите 3 предложения за есенни украси за дома. Създайте домашен уют и се забавлявайте със семейството вкъщи. Не забравяйте, че в магазина на Меридиан ООД можете да откриете всички необходими материали, за да сътворите красиви есенни аранжировки.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари