Меню
Профил
Език

Акордеонни категории

Начало Статии

Статии

3 идеи за забавни игри с топка

3 идеи за забавни игри с топка

Топката е един от любимите и най-интригуващи предмети за децата още от най-ранна детска възраст. Затова и има изключително много игри, които са подходящи за истинска забава както със семейството, така и с приятели. В днешната статия ще ви запознаем с 3 игри с топка, които да изпробвате още следващия уикенд във вашия двор, сред природата или у дома.

Прочети още →
Lared –  високо качество на добри цени

Lared – високо качество на добри цени

 

Марката Lared е част от широката гама продукти и марки, които могат да бъдат открити  в онлайн на магазина и физическия магазин на Меридиан ООД.

След годините опит, който натрупахме в сферата на търговията и вноса на канцеларски материали и ученически пособия. Създадена от нас, за отговори на нуждите на нашите клиенти, артикулите, които са част от нея отговарят на две основни фактора - да бъдат качествени и да се предлагат на разумна цена.

В асортимента на Lared могат да бъдат открити материали за училище, материалите за рисуване и артикули за забавление. Запознайте се с част от тях:

Прочети още →
3 забавни идеи за първи юни – празникът на детето

3 забавни идеи за първи юни – празникът на детето

Първи юни е сред най-дългоочакваните дни от годината за всяко дете и родител. Това е толкова шарен, весел и светъл празник, колкото са и самите децата, които всъщност са поводът за празненствата. Всеки родител се старае да направи деня специален за своя малчуган като украсява дома с балони, подготвя подаръци или организира щуро детско парти с много игри и забавления. Поради наближаващия 1ви юни решихме да ви дадем няколко идеи, с които да зарадвате децата си тази година.

Прочети още →
Какво да имате предвид, когато избирате флаш памет?

Какво да имате предвид, когато избирате флаш памет?

Макар облачните пространства и технологии да набират все по-голяма популярност, като метод за съхранение на информация, флаш паметта все още един от най-предпочитаните методи за пренос и съхранение на данни. Една от причините да са толкова предпочитани е, че са с малък размер и са лесно преносими, а същевременно имат голям капацитет от памет, която да събере всички важни файлове. В следващите редове ще представим няколко неща, който да имате предвид, когато избирате вашето USB, за да отговори то, напълно на вашите нужди.

Прочети още →
3 идеи за ръчно направена есенна украса за дома

3 идеи за ръчно направена есенна украса за дома

Всеки сезон носи своето уникалано очарование и дух, които допринасят за начинът, по който се чувстваме ние хората. Есента може да бъде превърната от студен и носталгичен по лятото период в изключително уютен и красив времеви откъс от годината. Нужно е само да пречупите погледа си, за да откриете красотата и пъстротата в този иначе леко мрачен сезон. За да си помогнете сами това да се случи и да прекарате есенните месеци кофмортно, можете да си направите ръчно изработена есенна украса за дома. Ето и наши няколко лесни и бързи варианта:

Прочети още →
Защо децата трябва да четат книги?

Защо децата трябва да четат книги?

„След като се научиш да четеш, ще бъдеш вечно свободен.“ - Фредерик Дъглас

От малки сме научени, че четенето ни дава огромни възможности и ползи. Особено важно е за децата е да заобичат четенето и да създадат навици от малки. Затова в следващите редове ще обърнем вниамние върху ползите от четенето за децата.

Преди да стане читател, детето всъщност е слушател и то от много ранна детска възраст. Още в първите месеци, когато то започне да проявява интерес към различни предмети и да задържа вниманието си при говор, родителите започват да разказват и четат приказки. Тази дейност е една от ключовите, която развива уменията на детето да комуникира в последствие, тъй като то разучава жестове, мимики и възклицания.

Прочети още →
 Търговия с канцеларски материли – изберете Меридиан ООД за ваш партньор!

Търговия с канцеларски материли – изберете Меридиан ООД за ваш партньор!

След дълги години в областта на търговията с канцеларски материали и ученически пособия, ние знаем, че за да стартирате и държите високо нивото на този тип бизнес има няколко необходими условия. Затова искаме да ви запознаем с важните за нас елементи в следващите няколко реда. 

Прочети още →
Отново на училище с материалите на марката LARED!

Отново на училище с материалите на марката LARED!

Брандът Lared е сред многото, с които ние от Меридиан ООД работим. Разликата с всички останали марки е, че той е създаден от нас за нашите клиенти. След дълги години опит в областта на търговията и дистрибуцията на канцеларски материали и ученически пособия, ние създадохме марка с разнородни артикули, които да отговарят перфектно на съотношението цена-качество.

Малко след старта на учебната години искаме да ви запознаем с продуктите, които биха били от най-голяма помощ по време на часовете в училище.

Прочети още →
Училище по време на пандемия – маска и какво още да сложим в чантата на детето?

Училище по време на пандемия – маска и какво още да сложим в чантата на детето?

Covid-19 влезе в живота на всички ни много неочаквано преди по-малко от година и за много кратко време промени ежедневието и навиците ни. След първоначалния стрес, които всички изпитаха, дните започнаха постепенно да се връщат към познатия ни ритъм. Една от стъпките за връщане на стария ни начин на живот е връщането на децата в детските градини и училищата.

След броени дни хиляди ученици ще прекрачат прага на класната стая и безопасността им там е всекидневно коментирана тема. Има родители, които са за и други, които са категорично против. В този материал ще ви предложим нашите идеи за задължителни предпазни артикули, които да добавите към ученическата раница на детето.

 

Прочети още →
Кутия за храна – какви са ползите и за децата в училище?

Кутия за храна – какви са ползите и за децата в училище?

Храненето на децата е въпрос, който стои на дневен ред за техните родители още от самото им раждане. Но с годините и започването на училище това става все по-належаща тема за майките и бащите, които искат да възпитат у децата си навици за здравословно и балансирано хранене. Контролът върху това, обаче, става все по-труден, тъй като децата попадат в своя собствена среда, където обикновено има храни, които са модерни, дори и да не са сред най-здравословните алтернативи. Какво може да се направи, ако все пак държите малчуганите да запазят хранителните навици, които сте изграждали в продължение на години у тях? Опитайте с храна, която да приготвяте у дома и да слагате в кутии. Ето и някои от предимствата, които има тази опция:

Прочети още →
Страница 1 от 2
«1 2»