Меню
Профил
Език

Акордеонни категории

Условия за доставка

I. Извършване на поръчката

Приемането на тези условия и попълването на данните във формата за отваряне на акаунт - Регистрация - финализира процеса на регистрация с натискането на бутона Изпрати. Покупката през онлайн системата  се осъществява след съгласието на потребителя и след последователното изпълнение на всички стъпки по процеса на поръчка и потвърждаването й с натискането на бутона Изпълни.

II. Изпълнение на поръчката

1. Поръчката се изпълнява като стартирането й се осъществява с финализиране на процеса на поръчване с натискането от потребителя на бутона Изпълни. Изпълнението й започва след като служител на фирмата започне нейното обработване и поръчката се изпрати към склада. Наш служител ще се свърже с вас за потвърждение на поръчката и уточняване на метода на доставка. 

2. Обработването на поръчката започва най-късно през първия работен ден за фирмата и се реализира в рамките на 24 часа в работен за фирмата ден. 

3. Доставката се извършва в 3 дневен срок. 

4. Предаването на стоката се извършва с приемо-предавателен протокол или фактура.

5. Отговорност за съхранението и състоянието на стоката след предаването й на потребителя носи самия потребител. Потребителят се задължава да използва стоките, предвид тяхното предназначение и да спазва инструкциите за тяхното функциониране, съгласно приложената документация, където има такава.

6. Доставката не може да бъде гарантирана при обстоятелства извън контрола на фирмата или форсмажорни обстоятелства.

III. Цени и Условия на заплащане

1. Стоките закупени от Интернет магазина на фирма "Меридиан" ООД се заплащат по цени, които са в сила към момента на извършване на продажбата или по предварително писмени сключени договорености между потребителя и фирмата. Потребителят се съгласява, че промяната на цените на всички стоки е предмет на решение на фирмата  и тя може едностранно да променя цените на стоките, които влизат в сила веднага след тяхното публикуване на сайта meridianood.com .

2. Заплащането се извършва предварително или най-късно в момент на получаване на стоката, освен в случай на друга двустранна договореност между потребителя и meridianood.com  и съобразено с действащото законодателство.

IV. Отказ за получаване на поръчана и доставена стока

1. Клиентът, поръчал стока през електронния магазин и получил същата по пощата, с куриер или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката или част от нея след като вече тя му е доставена, само в един от седните случаи:

  • при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;
  • не е спазен предварително уговорения срок за доставка;
  • доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;
  • цената не съответства на оферираната;

Рекламации по гореизброените точки се извършват само в момента на доставката.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стока обратно на доставчика.

V. Доставка на стоката.

Доставката на вашата поръчка се извършва с куриер. Работим с куриерските фирми Спиди Еконт и Лео Екпрес . Доставките се извършват както до адрес, така и до офис на избрания от вас куриер на преференциални цени. Куриерската услуга е за сметка на получателя.