Меню
Профил
Език

Акордеонни категории

Начало Марки

Марки

«1»

ЛАРЕД

 

Марката е сред огрмоното разнообразие, с което работим ние от Меридиан ООД. Създадена от нас, за да посреща нуждите на нашите клиенти. След опита, които натрупахме в сферата на търговията и вноса на канцеларски материали и ученически пособия, решихме да създадем артикули, които да бъда качествени, но и да се предлагат на разумна цена. В асортимента на Lared ще откриете материали за училище – училищни програми, голямо разнообразие от лепила – цветно лепило, течно лепило, сухо лепило, бяло лепило, брукатно лепило, ножици. Материалите за рисуване – водни боички, пастели и цветни моливи са с ярки и наситени цветове, но не са токсични и опасни и се изпират и измиват лесно. Сред продуктите са и блокчета за рисуване и скицници за рисуване, които се предлагат в различен брой страници – 20, 30 и 40. Ще откриете и подложка за рисуване, която предпазва чина или бюрото у дома, докато детето твори.

Lared предлага богата гама от продукти, в която със сигурност ще откриете и тези, от които се нуждаете вие. Пазарувайте сега на meridianood.com

http://www.meridianood.com/

188
продукти

ДИНЕЛ

Dinel е марка, която ние от Меридиан ООД създадохме за нашите клиенти. След дълги години опит в сферата на търговията и вноса на канцеларски материали и ученически пособия, успяхме да подберем продукти, които да включим в две наши марки – Dinel и Lared. Тези брандове ще ви предложат перфектното съотношение между качество и цена. Сред артикулите, които Dinel предлага са материали за рисуване – темперни бои, водни бои, пастели, цветни моливи, моливи за чертане и скициране, блокчета за рисуване, скицници за рисуване, темперни бои, акрилни, бои, четки за рисуване. Материали, необходими в офиса и училище -  ножици с остриета от неръждаема стомана, гумирани дръжки и ергномична форма, коректори писала, коректори лента, коректори четка, джобове за съхранение на документи, несесери за училище, тиско, папки, тетрадки за училище в различни размери и дизайни и много други. Продуктите са качествени, подходящи са за използване у дома, в училище или в офиса. Материалите за рисуване се изпират и измиват лесно, не са токсични и вредни. Разгледайте пълната гама продукти и изберете вашите на meridianood.com.

http://www.meridianood.com/

175
продукти
21
продукти
13
продукти

CLARO

Пишещи инструменти

http://www.meridianood.com/

45
продукти

GLOBOS FESTIVAL

Създайте свой собствен свят на цветове с балони ! Украсете вашето парти с най-добрата селекция от 100% естествени балони.
Балоните са произведени от  екологични латексни балони без n-нитрозамини с широка палитра от цветове, всички с естествени пигменти. 
Балоните преминават през производствен процес, използвайки естествен каучук, извлечен от дървото Hevea Brasiliensis, по-известно като каучуково дърво. 
Тези дървета произвеждат млечен сок, който се преработва и се превръща в 100% естествен латекс, много различен от пластмасата.

2
продукти
6
продукти
3
продукти