Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Акордеонни категории

Вижте всички статии

3 забавни идеи за първи юни – празникът на детето

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

забавления за първи юни

Първи юни е сред най-дългоочакваните дни от годината за всяко дете и родител. Това е толкова шарен, весел и светъл празник, колкото са и самите децата, които всъщност са поводът за празненствата. Всеки родител се старае да направи деня специален за своя малчуган като украсява дома с балони, подготвя подаръци или организира щуро детско парти с много игри и забавления. Поради наближаващия 1ви юни решихме да ви дадем няколко идеи, с които да зарадвате децата си тази година.

Посещение в зоопарка

деца в зоологическата

Истинско щастие за всяко дете! Няма дете, което да не обича животните и зоологическата градина. Отделете този 1ви юни за посещение при любимите животни на вашето дете – маймунки, зайчета, мечки, тигри. Безспорно всеки малчуган ще запомни този ден на детето и ще разказва за него дълго време. Дори и да нямате зоопарк във вашия град, проучете кое е най-близкото място, където можете подарите това преживяване на вашето дете и направете план за действие.

Излет навън

излет навън

Отделете целия ден за разходка и пикник сред природата с цялото семейство, а защо не и с близки ваши приятели, които също имат деца. Изберете полянка, подгответе се с вкусна храна и много забавления – федербал, топка за волейбол, топка за футбол и каквото друго се сетите, което ще ви накара да се забавлявате заедно с вашето дете.

 

Друг опция за прекарване на деня на открито е да заведете детето в увеселителен парк и да прекарате деня по веселите атракции, на които можете да се насладите там. Заведете ги на делфинариум, в увеселителния парк в Пирин или дори в Disney Land, ако разполагате с няколко свободни дни, в които излезете извън страната.

Парти с други деца

парти за деца

Голямо забавление за вашите деца би било да им подарите един цял следобед, в които да се забавляват без ограничение със своите приятели. Направете план с останалите родители, изберете удобно място – нечий двор или детски парти център, подберете вкусно меню, което децата ви обичат и се пригответе с голямо разнообразие от щури игри.

Ние бихме предложили да заложите на:

  •  Бои за рисуване с пръсти на марката Lared, с които децата ще могат спокойно да се нацапат и да сътворят своите шедьоври, без да се притеснявате как ще почистите след тях, тъй като боите се почистват и изпират от дрехите съвсем лесно
  • Ако времето го позволява, организирайте битка с водни балони – имате нужда от голямо количество балони и вода, с която да ги напълните. Много лесно за организиране забавление, но няма дете, което да не се зарадва истински на тази игра.
  • Направете щафетна игра, в които децата да трябва да  тичат на щафетен принцип, като събират части от ръчно направен пъзел или кула и накрая да трябва да ги подредят.

Надяваме се нашите идеи да са ви помогнали да сътворите ваша собствена, която да направи празника на вашето дете незабравим.

А, за да спестите време, можете да изберете опцията за пазаруване онлайн, която е най-бързият и лесен начин, по който да си набавите необходимите материали. Можете да поръчате всички необходими канцеларски материали на едро,  както и други артикули за детско парти от онлайн магазина на Меридиан ООД.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари