Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Акордеонни категории

Вижте всички статии

Lared – високо качество на добри цени

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

lared продуктиМарката Lared е част от широката гама продукти и марки, които могат да бъдат открити  в онлайн на магазина и физическия магазин на Меридиан ООД.

След годините опит, който натрупахме в сферата на търговията и вноса на канцеларски материали и ученически пособия. Създадена от нас, за отговори на нуждите на нашите клиенти, артикулите, които са част от нея отговарят на две основни фактора - да бъдат качествени и да се предлагат на разумна цена.

В асортимента на Lared могат да бъдат открити материали за училище, материалите за рисуване и артикули за забавление. Запознайте се с част от тях:

 

Учнически и офис пособия

лепила lared

Сред арикулите, които са свързани са подходящи за училище и офиса са ножиците, които са с удобен захват и гумирани дръжки за по-голямо удобство, от неръждаема стомана и различна големина. Могат да бъдат открити телчета за телбот. Разлчните видове лепила са също са част от  асортимента – тампонни, бели, цветни и сухи лепила в различни големина на разфасовката. Моливите HB  и дърводелските моливи също са част от гамата продукти, които могат да бъдат намерени на сайта на Меридиан ООД.

Художествени материали

художествени материали lared

Художествените материали, които можете да откриете сред продуктите на марката Lared са водни бои с изключително качество, пъстри цветове, лесни за изпиране от текстил и безопасни за използване от деца. Подложки за рисуване, които предпазват чина или бюрото у дома, докато творите. Пастелите на Lared се предлагат в два варианта – восъчни и маслени. Цветните моливи са с ярки и пъстри цветове и са налични в различни опаковки – 12, 18 и 24 цвята. Предлагат се двойни цветни моливи, както и блокчета за рисуване и скицници за рисуване, които се предлагат в различен брой страници – 20, 30 и 40,  комплекти с четки за рисуване, които садържат четка за ефекти, за прилепване, за детайли,  за финни детайли и покривна плоска четка.

Артикули за забавление

Тук се включват продукти като магически пясък и бои за рисуване с пръсти. Артикулите са подходящи за използване от деца и са чудесен избор за забавление в дъждовните и студени дни у дома или пък на детско парти, където да зарадвате вашето дете и неговите приятели със забавани рисунки нарисувани с пръсти.

 

Марката Lared се развива и подобрява постоянно, със старанието да предлага все по-богата и обширна гама от продукти, в която клиентите да могат да  открият всички продукти, от които се нуждаят потребителите. Всички художествени материали и ученически пособия могат да бъдат поръчани на едро и на дребно. Пазарувайте още сега на meridianood.com или на място в магазина на ни в град Хасково.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари