Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Акордеонни категории

Вижте всички статии

Отново на училище с материалите на марката LARED!

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Брандът Lared е сред многото, с които ние от Меридиан ООД работим. Разликата с всички останали марки е, че той е създаден от нас за нашите клиенти. След дълги години опит в областта на търговията и дистрибуцията на канцеларски материали и ученически пособия, ние създадохме марка с разнородни артикули, които да отговарят перфектно на съотношението цена-качество.

Малко след старта на учебната години искаме да ви запознаем с продуктите, които биха били от най-голяма помощ по време на часовете в училище.

Моливи

Цветни моливи Lared

Lared предлага различни видове моливи, които са подходящи, както за часовете по рисуване, така и за първите дни на първолаците, когато те все още изписват буквите и ченгелчетата в молив. Цветните моливи са лесни за подостряне, с удобен триъгълен захват, наситени цветове и се предлагат в комплекти по 12 или 24. Моливите за скициране също притежават удобен захват, подходящи за рисуване и чертане и имат удароустойчив графит и гума за изтриване.

Ученическа програма

Абсолютно задължителен елемент от всяка ученическа стая. Предлагат се програми в различни дизайни и цветове, като има място за записване на часовете от всеки ден от седмицата през първи и втори срок.

Лепила

Лепила Larеd сухо лепило, брукатно лепило, течно лепило, цветно лепило, бяло лепило

Марката предлага голямо разнообразие от лепила – сухи, течни, тампонни, цветни, бяло и брокатни. Те са подходящи за часовете по бих и техника и за часовете по рисуване. С брокатните лепила могат да се създават различни художествени проекти. Продуктите не са токсични и са подходящи за употреба от деца над 3 годишна възраст.

Ножици

Различни видове ножици, които могат да бъдат използвани както у дома, така и в училище. Артикулите разполагат с остриета от неръждаема стомана, ергономична форма и гумирани дръжки за по-голямо удобство при използване. Големината на ножиците варира, за да може всеки клиент да открие оптималния за него продукт.

Блокчета и скицници

Lared предлага разнообразие от модели и дизайни скицници и блокчета. С офсетова хартия и различни размери. Предлагат се в разновидности oт 20, 30 и 40 листа.

Материали за рисуване

водни бои Lared

Водните бои от 12 и 21 цвята, като цветовете са изключително наситени и са подходящи за нанасяне върху хартия. Към комплектите има и включена подарък четка. Восъчните пастели са много добра покривност, ярки цветове, лесни за острене и измиване.

Подложка за рисуване

Удобна за използване както у дома, така и в училище. Предпазва мебелите от оцветяване или нараняване по време на творческата работа на детето. Предлагат се в различни цветове и дизайни, подходящи за момчета и момичета.

 

Всички продукти на Lared са разработени с мисъл за ученика и отговарят напълно на нуждите на децата в тази възраст. Цената на артикулите е калкулирана, така че да не натоварва семейния бюджет, а да получите качество.

Разгледайте пълната гама от материали за рисуване, както и останалите продукти на марката на meridianood.com!

 

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари